Priser

JANNIE LADEFOGED

Kropsterapeut uddannet ved Body sds

 

Behandlinger

 

 

Fuld behandling | kr. 700

En fuld kropsbehandling varer 1 time inklusiv af- og påklædning. Ved fuld behandling arbejdes der med hele kroppen efter Body sds metoden.

 

Halv behandling | kr. 350

En halv kropsbehandling varer 30 minutter inklusiv af- og påklædning, og er typisk rettet mod umiddelbare gener som for eksempel nakke- eller rygproblemer. Halve behandlinger kan betragtes som introducerende til behandlingsformen, og kan ikke sammenlignes med effekten af en fuld behandling.

 

Børnebehandling | kr. 500

Til og med 12 år.

 

Klippekort 10 klip | kr. 6100 (spar 900,- kr.)

 

Klippekort 5 klip | kr. 3250 (spar 250,- kr.)

 

Gavekort

Jeg udsteder gerne gavekort på et givent antal behandlinger efter dit ønske.

 

Klippekort og gavekort gælder fra udstedelsesdato, og skal benyttes inden 2 år. Ubrugte klippekort og gavekort refunderes ikke, og kan ej heller ombyttes til kontanter.

 

Virksomhedsaftaler

Er du som virksomhedsejer interesseret i at tilbyde dine medarbejdere behandling efter Body sds metoden, så kontakt mig gerne for et tilbud. Afhængigt af antallet, kommer jeg gerne ud til jer og udfører behandlingerne. Behandlinger til virksomheder er fradragsberettiget, såfremt alle ansatte tilbydes behandling.

Tilskud

Som Kropsterapeut uddannet ved Body sds er jeg registreret alternativ behandler under DAKOBE, hvilket for flere sundhedsforsikringer giver mulighed for tilskud til behandling. Kontakt din egen forsikring for at høre nærmere.

Kontakt

Ladefoged Kropsterapi

Telefon: 29 36 78 90

Mail: kropsterapeut@jannieladefoged.dk

Behandlingssted

Sakskøbing

Orebyvej 30

4990 Sakskøbing

© Copyright. All Rights Reserved.